Abandon în masă la examenul de titularizare la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 100 de candidaţi au decis că este mai bine să nu se facă de ruşine şi au ieşit din sălile de concurs.Cele mai mari probleme vor fi la catedrele de matematică, disciplină la care au lipsit 20 de candidaţi.

După ce că s-au înscris destul de puţini candidaţi pentru catedrele din şcolile judeţului, un sfert dintre ei nu s-au mai prezentat  la examen. Mai exact 258 de candidaţi, din totalul de 1.069 înscrişi.

În atare situaţie, este posibil ca multe dintre locurile titularizabile să nu fie ocupate la repartizarea care va avea loc după afişarea rezultatelor.

„Probleme mari avem la matematică, acolo unde au lipsit 20 de candidaţi, din 117 înscrişi pentru 49 de locuri titularizabile. Din păcate, constatăm şi anul acesta că absolvenţii  facultăţilor de matematică fug de învăţământ”, spune inspectorul şcolar general Doruleţ Resmeriţă.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei

image
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite