A fost prins criminalul din Tecuci, care a măcelărit un bărbat şi a băgat în spital o femeie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bătrâni, în vârstă de 56 şi 67 de ani au fost găsiţi joi noaptea într-o baltă de sânge, în locuinţa lor. Bărbatul era deja mort, iar femeia încă mai mişca. În cursul zilei de astăzi, poliţiştii au reuşit să pună mâna pe criminal, iar acesta se află în momentul de faţă în arest. 

Principalul suspect, conform declaraţiilor femeii, care a fost dusă la spital în stare gravă, era chiar fratele acesteia. Victima le-a spus poliţiştilor că el este cel care a înjunghiat-o atât pe ea cât şi pe concubinul ei, pentru că a refuzat să se culce cu el.
 
Toată povestea femeii a fost infirmată de rezultatul anchetei, care a condus către adevăratul criminal. Un prieten de pahar de-al celor doi bătrâni s-a dovedit a fi autorul crimei şi tentativei de omor. Cristian Ionel Ciobotă, în vârstă de 33 de ani, l-a omorât pe Nicolae Lefter după ce au băut câteva pahare împreună, iar criminalul şi-a amintit de o datorie mai veche pe care o avea victima către el.

Sub ploaia de lovituri de cuţit a ajuns şi femeia în vârstă de 67 de ani, Rodica Munteau, care a încercat să intervină între cei doi. Ciudat în acest caz, chiar şi pentru poliţişti este alegerea femeii care a ales să dea vina pe fratele ei şi l-a ascuns pe adevăratul criminal.

În momentul de faţă, acesta se află în arestul poliţiei.
 
„Bărbatul este reţinut pe bază de ordonanţă şi urmează să fie prezentat judecătorilor pentru propunerea de arestare preventivă. Acesta este acuzat de omor calificat şi tentativă de omor”, spune Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite