Galaţi: APEL UMANITAR: Daţi-i o şansă la viaţă lui Petru!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: APEL UMANITAR: Daţi-i o şansă la viaţă lui Petru!
Galaţi: APEL UMANITAR: Daţi-i o şansă la viaţă lui Petru!

Povestea lui Petru Rotaru este una tristă. La cei 40 de ani ai săi, bărbatul are  o tumoare pe glanda hipofiză şi ar putea orbi în scurt timp

Problemele lui Petru au început în 2004. De atunci, a stat numai prin spitale. “Lucram ca lăcătuş mecanic în Şantierul Naval şi începusem să nu mai văd cu ohiul stâng. Nu mai puteam munci şi m-am dus să-mi fac un control.

După multe consultaţii, un medic mi-a recomandat o investigaţie cu computerul tomograf. Atunci a fost descoperită tumoarea”
, ne-a povestit cu ochii înlăcrimaţi Petru Rotaru.

Din decembrie 2006, viaţa bietului om s-a schimbat radical. În ianuarie 2007, s-a operat la Spitalul „Dr. Bagdasar”  din Bucureşti, însă problema nu s-a rezolvat. Tumoarea a recidivat, iar complicaţiile au început să apară. “În urma operaţiei, am pierdut ochiul stâng, iar cu cel drept văd din ce în ce mai slab”, adaugă bărbatul.

În urmă cu puţin timp, Petru a aflat că poate fi operat într-o clinică privată, însă costurile l-ar ajunge 22.000 de lei, bani pe care nu-i deţine în acest moment. “Am trimis email-uri la diverse fundaţii din ţară, dar mi-au răspuns că e criză şi nu mă pot ajuta. Neurochirurgul de la această clinică este singurul care mi-a spus că îmi poate extirpa 80% din tumoare.

Mi s-a mai spus că trebuie să fac operaţia în două-trei luni maxim altminteri mor. Şi am un copil de patru ani, care are nevoie de mine, ca să-l cresc, ca să-l ocrotesc”
, mai spune cu vocea gâtuită bărbatul bolnav.

În prezent, Petru are o pensie de 470 de lei lunar şi o indemnizaţie de handicap,  de 230 de lei, iar soţia lui primeşte salariul minim pe economie.

Gălăţenii cu suflet mare pot face donaţii în următorul cont deschis la BRD RO85BRDE180SV49364581800.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite