IMPORTANT/A apărut numărul 8 al săptămânalului ADS Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are 32 de pagini full-color şi conţine anchete, reportaje şi poveşti de viaţă în exclusivitate. Include programul TV pentru o săptămână şi mai multe articole despre amenajarea locuinţei, sănătate, auto şi vacanţe. Costă 1,4 lei şi se găseşte la toate chioşcurile de presă din oraş.

Din sumar:

ANCHETĂ - Plăţi fără licitaţie la Administraţia Porturilor Galaţi. Nu mai puţin de 16 milioae de euro au ajuns la firmele Tancrad şi Vega 93, pentru lucrări atribuite fără licitaţie.

REPORTAJ - Artişti celebri la doar 18 ani. Povestea a doi liceeni din Galaţi care şi-au trasnformat pasiunea pentru dans într-o mică afacere.

EDUCAŢIE - Reabilitarea Şcolii nr 9 este blocată de doi ani. Şcoala arată ca după război: pereţii sunt coşcoviţi, iar uşile şi geamurile nu se mai închid.

POVESTE - Actorul gălăţean Cosmin Dominte povesteşte cum a ajuns de la dormitul pe bloc la firme cu Uma Thurman.

DISTRACŢIE - Programul spectacolelor şi petrecerilor care au loc în week-end la Galaţi. Evenimentul week-endului - Concert Costel Busuioc la Teatrul Muzical!

SPORT STORY - Povestea Alexandrinei Soare, prima femeie antrenor de handbal din România.

SPORT - Programul turului Ligii a II-a la fotbal. Prima etapă are loc chiar în acest week-end

UTIL - Cum îşi poţi reînscrie copilul la şcoală. Informaţia este foarte utilă persoanelor care revin la muncă din străinătate.

OAMENI - Costel Caşu, creatorul de peşteri. Află totul despre plasticianul gălăţean.

Mai găseşti: Calendarul tuturor evenimentelor din următoarele zile, ştiri mondene, auto, vacanţe, sfaturi pentru amenajarea locuinţei, mică publicitate locală şi 8 pagini de program TV.

Lectură plăcută!

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite