450 de jandarmi şi poliţişti comunitari, mobilizaţi pentru meciul Oţelul-Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 450 de lucrători din cadrul Jandarmeriei Galaţi, ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, Poliţiei şi Poliţiei Comunitare vor garanta securitatea la meciul de duminică, 26 septembrie, ora 16.30, dintre Oţelul Galaţi şi Steaua Bucureşti, ce se va disputa pe stadionul Oţelul din Galaţi

Cei peste 170 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Galaţi şi ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău vor asigura ordinea şi siguranţa publică "în zona imediată şi apropiată a arenei sportive înainte, pe timpul şi după terminarea jocului sportiv", precum şi măsurile de protecţie a spectatorilor pe traseele de afluire/defluire ale acestora din zona îndepărtată până la intrarea în arena sportivă, înainte şi după terminarea jocului sportiv.

Clubul Oţelul Galaţi a comunicat Jandarmeriei Galaţi că accesul se va face numai pe bază de bilete, abonamente şi invitaţii. Dispozitivul de control-acces în stadion, îndrumare şi supraveghere a suporterilor este asigurat de 180 de poliţişti comunitari.

Conform prevederilor Legii 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor sportive, spectatorilor le este interzis să introducă în stadion băuturi alcoolice, petarde ori alte obiecte ce pot fi folosite la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenţă. De asemenea, reamintim că afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică este interzisă.

În cazul în care spectatorii părăsesc arena sportivă înainte de terminarea partidei, aceştia nu vor mai avea acces în incinta stadionului, documentele de acces fiind valabile doar pentru o singură intrare.

Jandarmeria Galaţi cere spectatorilor să manifeste fair-play şi respect pentru prevederile legilor în vigoare, subliniind că nu va fi tolerată nicio manifestare care încalcă ordinea publică şi siguranţa cetăţenilor sau prevederile legii nr. 4/2008 cu privire la modul de comportare civilizată în stadioane şi că vor fi aplicate ferm măsurile legale pentru asigurarea unui climat de ordine, atât în stadion, cât şi în afara acestuia.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite