16.000 de pachete de ţigări şi 13 autoturisme confiscate de vameşii gălăţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O parte dintre ţigările confiscate au fost descoperite de către vameşi în diverse locaşuri special amenajate ale autoturismelor, cum ar fi: bare de protecţie, bord, instalaţie de climatizare, stâlpi şi praguri, rezervoare de combustibil, sistemul de iluminat, precum şi în roţile de rezervă.

În luna iulie 2011, inspectorii vamali din cadrul birourile vamale de frontieră Galaţi - Giurgiuleşti şi Oancea, aparţinând Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Galaţi, în colaborare cu Serviciul Vamal al Republicii Moldova, au confiscat peste 16 000 de pachete de ţigări de contrabandă şi treisprezece autoturisme cu modificări structurale folosite la transportul ţigărilor.

Inspectorii vamali au descoperit ascunse şi nedeclarate, în autoturismele unor cetăţeni atât români cât şi moldoveni, 16. 203 de pachete ţigări de diferite mărci, cu o valoare de peste 170 000 de lei pe piaţa neagră.

Treisprezece autoturisme care prezentau modificări structurale au fost confiscate şi vor fi valorificate prin Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Galaţi, iar trei
autoturisme au fost reţinute de către autoritatea vamală până la plata amenzilor. Valoarea totală a amenzilor contravenţionale aplicate în luna iulie 2011 a fost de
153 000 de lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite