10.000 de gălăţeni au vizitat expoziţia de flori de la Grădina Botanică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de a XV-a ediţie a manifestării „Expo-Flora, Flori la malul Dunării" - care a fost vernisată în această vineri la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi - a atras peste 10.000 de vizitatori în cele trei zile de desfăşurare a expoziţiei.

La eveniment au participat aproximativ 30 de expozanţi cu specific floral. Dacă în prima zi a manifestării publicul a putut urmări un spectacol susţinut de cunoscutul interpret Theodor Munteanu şi o paradă a florilor, în cea de a doua zi Grădina Japoneză de la muzeul gălăţean a găzduit un mic spectacol de dans japonez susţinut de un grup de voluntari de la Asociaţia Româno-japoneză „Hymawari"din Iaşi.


Miile de flori expuse de la acestă ediţie a evenimentului florar i-au încântat pe vizitatori prin culorile lor vii dar şi prin parfumul lor.


La standul cactuşilor, cine dorea putea cumpăra un cactus special, denumit popular „scaunul soacrei". Preţul acestui „scaun" original erade 300 lei.
Obiectele artizanale cu specific floral au fost şi ele la mare căutare în rândul publicului.


„Ne bucurăm să vedem vizitatorii au venit în număr mare la această a XV-a ediţie a Expo-Flora. Prezenţa publicului este pentru noi un semn de apreciere şi ne mulţumeşte pe deplin. Anul acesta, Grădina Botanică a avut un stand pe specific de ikebana şi am vrut să înbinăm frumuseţea aranjamentelor de ikebana cu un spectacol de dans japonez la Grădina Japoneză", a declarat Camelia Burluc, directorul general al Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite