“Eco Paparazzi”din Galaţi, cu bliţurile în acţiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de o lună, membrii Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului din Galaţi vor desfăşura o campanie de educaţie ecologică.Sub sloganul “Fii Eco!”, Agenţia de Mediu va desfăşura mai multe acţiuni educative cu elevii unor şcoli din Galaţi, activităţi de colectare a deşeurilor reciclabile şi de distribuire a materialelor informative cu sfaturi despre reducerea generării deşeurilor.

Primul pas îl reprezintă organizarea concursului de fotografie “Eco Paparazzi”. Însă în faţa obiectivelor de fotografiat nu vor fi de această dată divele dezbrăcate ale muzicii pop, ci elementele mediului înconjurător.

Important de ştiut în vreme de criză – pentru participarea la acest concurs, nu este percepută nicio taxă. Fiecare concurent ce va surprinde instantanee eco va putea trimite cel mult două fotografii până pe 7 aprilie, la adresa de e-mail coordonare@arpmgl.ro, împreună cu datele de contact. Trebuie să aveţi doar inspiraţie, un aparat foto digital şi simţ civic pentru a lua parte la “Eco Paparazzi”.

Cele mai bune imagini vor fi cuprinse într-un album, ce va fi dat autorităţilor publice locale, pe 12 aprilie, în cadrul “Caravanei Eco”. De asemenea, concurenţii vor fi premiaţi cu diplome de onoare şi titlul de “Fotograf ecologic”.

Campania “Fii Eco” se desfăşoară între 15 martie – 15 aprilie, perioadă în care gălăţenii vor fi încurajaţi să adopte un comportament adecvat în relaţia cu  mediul înconjurător.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite