“Cufărul cu mărţişoare” se va deschide la Club Scena

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constance Vintilă ne arată câteva dintre exponate. Foto: Bogdan Nistor
Constance Vintilă ne arată câteva dintre exponate. Foto: Bogdan Nistor

La Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi, artist-decoratorul Constance Vintilă şi scriitoarea Angela Baciu vor organiza, în Club Scena, a IV-a ediţie a Târgului de hand-made şi vintage

"Vizitatorii pasionaţi de daruri deosebite pentru 1 şi 8 Martie pot găsi aici felicitări şi bijuterii hand-made, mărţişoare unicate, suveniruri speciale personalizate, obiecte vintage, cărţi vechi, certificate pentru "cea mai bună mamă", obiecte fen-shui şi produse de relaxare, poeme cu autografe, sticluţe cu mesaje de iubire, dar şi multe alte surprize", spune poeta Angela Baciu.

Organizatorii au pregătit pentru cei care vor veni la târg aranjamente florale dedicate Zilei Mărţişorului şi Zilei Femeii, podoabe specifice, iar cei care vor păşi pragul târgului, vor primi la intrare un şnur roşu, ca simbol al mărţişorului şi a iubirii. Nu vor lipsi şi fotografiile "de epocă", realizate ad-hoc cu recuzita de la târg, precum şi alte surprize.

Galaţiul - un oraş cosmopolit

"Gălăţenii trebuie să întâmpine primăvara bucurându-se de atmosfera deja cunoscută a târgurilor de handmade şi vintage de la Galaţi. Dacă vor veni la acest târg, vor fi uimiţi de calitatea produselor, unicitatea acestora, preţurile mici şi, de ce nu, de atmosfera de oraş cosmopolit!", spune Constance Vintilă.

Expoziţia va fi deschisă vineri, sâmbătă şi duminică, începând dela ora 11.00 şi până seara târziu.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite