Poliţist târât 20 de metri cu maşina de un şofer din Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să fugă de poliţişti
Bărbatul s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să fugă de poliţişti

Un poliţist vasluian era cât pe ce să îşi piardă viaţa din cauza unui comerciant din Vrancea care nu a vrut să se legitimeze şi să prezinte acte pentru marfa pe care o transporta.

Incidentul s-a petrecut la Târgul de Animale de la Huşi. Oamenii legii au observat doi bărbaţi care se aflau într-o autoutilitară şi care se pregăteau să plece.

Poliţiştii le-au solictat acestora să se legitimeze şi să prezinte documentele pentru marfă, însă şoferul a pornit maşina şi a încercat să fugă.

În acel moment, unul din poliţişti  s-a agăţat de portiera din stânga a autoutilitarei încercând să îl determinbe pe şofer să oprească.

Omul legii a fost târât aşa mai bine de 20  de metri, dar a renunţat la un moment dat la gestul său din cauza vitezei din ce în ce mai mari cu care circula şoferul.

Un vrâncean s-a ales cu dosar penal, după ce era să omoare un poliţist din Vaslui

A fost solicitat sprijinul poliţiştilor de la Poliţia municipiului Huşi, autovehiculul implicat fiind identificat de poliţiştii Biroului Rutier Municipal Huşi pe raza comunei Stănileşti.

„Conducătorul autoutilitarei a fost identificat ca fiind O. Ionel, în vârstă de 32 ani, din localitatea Homocea, judeţul Vrancea, iar celălalt A. Mihăiţă, în vârstă de 33 ani, din aceeaşi localitate. În autoutilitară au fost găsite 11 animale pentru care O. Ionel a afirmat că nu deţine documente de provenienţă. Acesta a declarat că animalele le-a cumpărat de pe raza localităţii Homocea, cu intenţia de a le comercializa pe raza municipiului Huşi", ne-a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Pentru efectuarea transportului fără documente legale, vrânceanul a fost amendat contravenţional cu suma de 1.500 de lei.

De asemenea, şoferul s-a ales şi cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, faptă pentru care a rputea sta după gratii între 6 luni şi 3 ani. 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite