A apărut al şaptelea număr din săptămânalul ADS Focşani/Vezi aici ce poţi citi în această ediţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are 24 de pagini full-color şi conţine anchete, reportaje şi poveşti de viaţă în eclusivitate. Include programul TV pentru o săptămână şi mai multe articole despre amenajarea locuinţei, sănătate, auto şi vacanţe. Costă 0,90 lei şi se găseşte la toate chioşcurile de presă din oraş.

Din sumarul acestei ediţii:

DEZVĂLUIRI - Consilieri care au câştigat într-o viaţă câţi alţii în trei. Emilian Diaconu şi Ion Alexe sunt doi dintre consilierii judeţeni care n-au nicio grijă din cauza recesiunii economice care afectează majoritatea populaţiei.

DIN ORAŞ - Primăria a băgat o avere într-un loc de joacă. 80.000 de lei, preţul spaţiului din Grădina Publică, pare piperat comparativ cu echipamentele pentru distracţia celor mici.

REPORTAJ - Urşii, monitorizaţi cu camere web. Specialiştii analizează astfel comportamentul urşilor în bârlog. Aceştia spun că urşii hibernează mai puţin decât se ştia şi îşi construiesc bârlogurile aproape izolate termic.

TIMP LIBER - Vacanţă la preţ redus pe malul cascadei. ADS vă prezintă locurile neaoşe din munţii Vrancei, perfecte pentru concediu. Lepşa este una dintre cele mai populare destinaţii. Vezi cât costă o noapte de cazare în această zonă.

SPORT - Interviu Narcis Răducan: „Meciurile de la şcoală au fost secretul reuşitei mele". Focşăneanul se mândreşte cu o carieră impresionantă ca fotbalist, Rapid, Steaua şi FC Naţional fiind doar câteva dintre cluburile la care a evoluat.

UTILE - Cum îţi faci asigurare obligatorie la casă

OAMENI - Paul Adrian Gafton vrea să transforme computerele în oameni. Este pasionat de ştiinţele reale şi de muzică, iar ţelul său în viaţă este să ajungă să programeze computerele să gândească precum oamenii.

Mai găseşti: ştiri mondene, auto, vacanţe, sfaturi pentru amenajarea locuinţei, mică publicitate locală şi 8 pagini de program TV.
Lectură plăcută!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite