A apărut al cincilea număr al săptămânalului ADS Focşani! Vezi aici ce poţi citi în această ediţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are 24 de pagini full-color şi conţine anchete, reportaje şi poveşti de viaţă în eclusivitate. Include programul TV pentru o săptămână şi mai multe articole despre amenajarea locuinţei, sănătate, auto şi vacanţe. Costă 0,90 lei şi se găseşte la toate chioşcurile de presă din oraş.

Din sumarul acestei ediţii:

DEZVĂLUIRI - Angajaţii CJ şi-au dublat veniturile în 2010. Dacă toţi salariaţii CJ au avut parte din plin de lapte şi miere anul trecut, singurul căruia, oficial, i-au scăzut veniturile a fost chiar Marian Oprişan. Curtea de Conturi va verifica cum s-au acordat sporurile obţinute prin hotărâri judecătoreşti, lucru interzis prin Ordonanţă de Guvern.

ORAŞ - 80.000 de lei pentru acoperişul magistraţilor. 2011 este cel de-al doilea an consecutiv când Primăria dă bani pentru acoperişul blocului în care locuiesc judecătorii din Focşani. Edilii au alocat şi anul trecut 100.000 de lei pentru reparaţii la acoperişul blocurilor L1 - L2, avariat de o furtună.

REPORTAJ - Drama orfanului care are ambii părinţi. Mihai Borcoi este unul dintre cei 1.162 de tineri aflaţi în centrele de plasament din Vrancea. Părăsit de mamă, tânărul, în prezent în vârstă de 18 ani, a fost lăsat la orfelinat de tatăl său în momentul în care casa în care locuia cu ceilalţi doi fraţi ai săi a luat foc.

TIMP LIBER - Concert hip-hop şi festival de muzică populară. Puya va susţine un mega - concert în Extrem Summer, sâmbătă, 30 iulie, de la orele 23.00. Şi iubitorii muzicii populare vor avea parte de multă voie bună duminică, de la orele 11.00, când comuna Paltin va găzdui o nouă ediţie a festivalului „Pe plaiul Tojanului".

SPORT REPORTAJ - Radu Vasile, handbalistul de oţel al Vrancei. S-a retras la vârsta de 51 de ani, după patru decenii petrecute pe semicerc. „Bătrânul" a jucat handbal până în urmă cu câteva luni la echipa fanion a Focşaniului, fiind un exemplu de luptă pentru coechipierii săi.

UTILE - Află ce acte îţi sunt necesare pentru înmatricularea maşinii

OAMENI- Carmen Herghelegiu şi-a închinat viaţa muzicii şi copiilor. A cântat pe marile scene naţionale şi internaţionale, prestaţia sa şi a corului „Cantores Amicitae", din care a făcut parte, fiind jurizată de marele tenor Luciano Pavarotti.

Mai găseşti: ştiri mondene, auto, vacanţe, sfaturi pentru amenajarea locuinţei, mică publicitate locală şi 8 pagini de program TV.

Lectură plăcută!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite