A apărut al şaselea număr din săptămânalul ADS Focşani/Vezi aici ce poţi citi în această ediţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are 24 de pagini full-color şi conţine anchete, reportaje şi poveşti de viaţă în eclusivitate. Include programul TV pentru o săptămână şi mai multe articole despre amenajarea locuinţei, sănătate, auto şi vacanţe. Costă 0,90 lei şi se găseşte la toate chioşcurile de presă din oraş.

Din sumarul acestui număr:


DEZVĂLUIRI - La CJ, cine-mparte, parte-şi face - Şefii de la Buget şi Dezvoltare sunt printre funcţionarii care au luat venituri duble în 2010 faţă de 2009. În timp ce unii dintre funcţionarii instituţiei păstorite de Oprişan şi-au rotunjit conturile bancare, alţii au preferat să investească în terenuri şi imobiliare.

DIN ORAŞ - Banii amărâţilor, pentru căldura funcţionarilor. Aleşii locali din Focşani au votat la ultima şedinţă ordinară rectificarea bugetului municipiului pe 2011. O parte din banii prevăzuţi la capitolul „Asigurări şi asistenţă socială" au fost trecuţi la capitolul „Reabilitarea instalaţiei termice a sediului SPLAS".

REPORTAJ - Hair-styliştii din puşcărie tund cu fiţe - Nouă deţinuţi de la Penitenciarul Focşani au învăţat să mânuiască foarfecele şi maşina de tuns. Aceştia au acum o calificare pe care o pot exploata după ce-şi vor ispăşi pedepsele.

TIMP LIBER - Festivalul de la Jitia revine după un an de absenţă. Manifestarea tradiţională anuală care are loc în comuna Jitia a ajuns la ediţia a 44-a, fiind cel mai vechi festival din judeţ. Câteva mii de oameni, iubitori de folclor si tradiţii, sunt aşteptaţi la acest sfârşit de săptămână să ia cu asalt Poiana Negari.

SPORT REPORTAJ - Povestea veteranului din poarta Unirii. Ioan Paraschiv a închis buturile porţii de fotbal până la vârsta de 53 de ani. A debutat în fotbalul mare la vârsta de 26 de ani, dar odată introdus în teren nu a mai lăsat pe nimeni să-i ia locul, bifând campionate întregi

UTILE - Cum se adoptă un copil în România

OAMENI - Lenuţa Apostu este laboranta care cântă romanţe - A lucrat mai bine de 30 de ani ca laborant în unităţile de cercetare vitivinicolă însă încântă publicul de fiecare dată cântând romanţe în cadrul grupului "Andantino".


Mai găseşti: ştiri mondene, auto, vacanţe, sfaturi pentru amenajarea locuinţei, mică publicitate locală şi 8 pagini de program TV.

Lectură plăcută!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite