A apărut cel de-al patrulea număr al săptămânalului ADS Focşani! Vezi ce poţi citi în această ediţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are 24 de pagini full-color şi conţine anchete, reportaje şi poveşti de viaţă în eclusivitate. Include programul TV pentru o săptămână şi mai multe articole despre amenajarea locuinţei, sănătate, auto şi vacanţe. Costă 0,90 lei şi se găseşte la toate chioşcurile de presă din oraş.

Din sumarul acestei ediţii:

DEZVĂLUIRI - Mega-investiţii lângă drumul care rupe oase - Autorităţile din comuna Suraia au investit aproape 100.000 de lei într-un gard de biserică instalat la stadion. În timp ce şoferii se accidentează pe DJ 204 D, Focşani-Suraia din cauza gropilor din carosabil, edilii locali se preocupă de construirea unei săli de sport de 3.276.000 lei.

ORAŞ - Retrocedările înghit curţile şcolilor - Trei unităţi de învăţământ au rămas fără suprafeţe din spaţiul şcolii, prin punerea în posesie a moştenitorilor foştilor proprietari. Primăria Focşani, în calitate de administrator al bazelor de învăţământ, nu a întreprins nicio măsură să ajungă la o soluţie de despăgubire cu revendicatorii.

ANALIZĂ - Elevi admişi la liceu cu note de 3 şi 4 - Peste 100 de elevi vrânceni vor deveni liceeni din toamnă, deşi au medii de admitere sub 5. Printre liceele care s-au ales cu astfel de „boboci" se numără Colegiile Tehnice „Valeriu D. Cotea" şi „Gh. Asachi" din Focşani, Grupul Şcolar Odobeşti, dar şi Liceul Teoretic „Ioan Slavici" din Panciu.

TIMP LIBER - Smiley concertează în Extrem Summer - Îndrăgitul interpret va susţine un concert live sâmbătă, 23 iulie, cu începere de la orele 23.00.

SPORT REPORTAJ - Campioni născuţi în bălării - Doi super-atleţi din Vrancea reuşesc să ia aurul la competiţiile internaţionale deşi se antrenează pe piste fără zgură, în crâng sau pe dealuri

UTILE - Află ce acte îţi sunt necesare pentru eliberarea permisului de port armă

OAMENI- Cristina Stancu este eleva anului 2011 în Focşani - A obţinut această distincţie ca urmare a rezultatelor excelente obţinute la şcoală şi la olimpiadele naţionale.


Mai găseşti: ştiri mondene, auto, vacanţe, sfaturi pentru amenajarea locuinţei, mică publicitate locală şi 8 pagini de program TV.

Lectură plăcută!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite