Patronul magazinelor ALBO a fost arestat. Neculai a încălcat condiţiile procurorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorii Tribunalului Galaţi au decis această măsură după ce omul de afaceri Dumitru Neculai a încercat să influenţeze martorii. Pentru prima oară în istoria justiţiei din România, o instanţă interzice unei societăţi comerciale să vândă produse alimentare. Interdicţia este pentru 60 de zile.

Răsturnare de situaţie în dosarul în care sunt inculpaţi directorul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Galaţi, dr. Viorel Gheorghiţă şi patronul lanţului de magazine "Albo", Dumitru Neculai.

Magistraţii Tribunalului Galaţi au decis arestarea preventivă, pentru 29 de zile, a omului de afaceri întrucât a încălcat condiţiile impuse de instanţa de judecată, după ce anterior judecătorii dispuseseră ca acesta să fie cercetat în libertate, cu obligaţia de a nu părăsi municipiul Galaţi.

"În primul rând, nu a respectat obligaţia de a nu mai comercializa produse alimentare prin magazinele Albo. Nu în ultimul rând, a încercat să influenţeze martorii din dosar", ne-a declarat Gheorghe Ivan, procurorul-şef al DNA Galaţi.

Citiţi mai mult AICI:

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite