Peste 50 de maşini au fost scoase din zăpadă după ce au rămas blocate pe drumurile din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre vehiculele care au avut nevoie de intervenţia echipajelor ISU au fost şi trei ambulanţe aflate în misiune.În urma intervenţiilor, au fost reuperate 144 de persoane, găzduite ulterior în sediul Primăriei Cuca.

În ultimele 24 de ore, efectivele ISU Galaţi şi ale altor unităţi MAI au acţionat pentru asigurarea traficului auto pe căile de comunicaţii rutiere, deblocarea şi evacuarea persoanelor şi autoturismelor rămase înzăpezite pe drumurile naţionale şi judeţene din judeţ.

Cele mai afectate localităţi în ceea ce priveşte blocarea circulaţiei rutiere sunt la această oră Băleni, Cuca, Vârlezi, Călmăţui, Griviţa.

În judeţul Galaţi, datorită condiţiilor meteorologice nefavorabile, au fost închise temporar pe anumite porţiuni din DN 24D şi 13 Drumuri Judeţene.

Echipajele de salvare au intervenit pentru salvarea a 45 de autovehicule pe DN 24 D, între localităţile Cuca şi Vârlezi, dintre care: 40 de autoturisme, două microbuze pentru transport persoane, trei microbuze transport marfă.

De asemena, au mai făcut obiectul recuperărilor o ambulanţă pe DJ 251G, în apropierea localităţii Corni, un autovehicul pe DJ 253, între localităţile Umbrăreşti şi Cudalbi, un autoturism pe DJ 251 A, la intrarea în localitatea Corod, o ambulanţă pe DJ 251, între localităţile Pechea şi Costache Negri, un autovehicul pe DJ 253, între localităţile Băleni şi Cudalbi, o ambulanţă pe DJ 251B, între localităţile Bălăşeşti şi Bălăbăneşti.

Potrivit cpt. Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, au fost salvate 144 persoane ramase blocate pe DN 24D, între localităţile Cuca şi Vârlezi. Oamenii au fost adăpostiţi la sediul primăriei din Cuca unde li s-au asigurat două încăperi încălzite pentru odihnă, până la deblocarea drumului. Alte patru persoane au fost cazate la sediul primăriei din localitatea Băleni.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite