Strada Moldova este asfaltată de consilierul firma consilierului judeţean Victor Roman. Deşi a fost văzut dând indicaţii muncitorilor, Roman neagă legătura cu firma în cauză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ani de aşteptare, strada Moldovei, una dintre cele mai circulate artere din Focşani, a intrat în reparaţii capitale. Începând de ieri, traficul auto a fost restricţionat doar pe un singur sens de mers, pentru ca mai apoi drumul să fie închis complet.

Lucrările, care vor dura câteva săptămâni, vor costa 620.000 de lei şi se are în vedere, pe lângă asfaltarea carosabilului şi refacerea trotuarelor şi a spaţiilor verzi, totul pe o suprafaţă de 2.100 mp.

„Iniţial, lucrarea nu a fost prinsă în lista străzilor care vor fi reabilitate din împrumutul luat de municipalitate, însă nu s-a găsit altă soluţie şi am inclus şi această stradă pentru finanţare din împrumut, lucrarea fiind scoasă la licitaţie", ne-a precizat Vasile Dobre, viceprimarul Focşaniului.

image

Aşa se explică şi faptul că lucrarea a fost câştigată nu de Vega 93' Galaţi, cum s-a întâmplat cu celelalte străzi din oraş, ci de Sotirex Bacău, despre care se ştie că este controlată prin interpuşi de consilierul judeţean vrâncean, Victor Roman.

Deloc întâmplător, acesta se afla ieri pe şantier şi dădea indicaţii constructorilor în legătură cu lucrarea. Sunat însă de reporterii noştri, acesta însă a negat vehement că are legătură cu lucrările de reabilitare a străzii Moldova.

image

„Nu am nicio treabă cu Sotirexul din 2005. Eu am lucrări numai în Bacău. Nici măcar nu am fost acolo, cum spuneţi dumneavoastră. Ştiu că sunt urmărit şi cred că am să mă mut cu afacerile în Bulgaria, că văd că nu mai am voie nici să circul pe străzi", a susţinut consilierul Victor Roman.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite