S-a dat startul la reduceri în magazine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Focşănenii au început să vâneze reducerile de preţuri de sezon! Dacă până acum aproape că nici nu călcau pragul magazinelor, odată cu sezonul reducerilor la hainele de vară, clienţii s-au înmulţit brusc.

Majoritatea magazinelor a scăzut preţurile cu 50 %.
Astfel, tricourile ajung şi la 30 de lei bucata, precum şi o pereche de sandale care până acum nu putea fi achiziţionată sub 60 de lei, iar încălţămintea din piele poate fi cumpărată cu 80 de lei perechea. Pantalonii au rămas la preţul minim de 50 de lei, însă reduceri semnificative sunt la piesele vestimentare de sezon, adică rochiile. Acestea din urmă pornesc de la preţul de 20 de lei.

"Am făcut ofertele în aşa fel încât să epuizăm stocul pentru că vrem să aducem de acum marfă pentru toamă. Şi numărul de clienţi a crescut foarte mult odată cu afişarea discounturilor", ne-a spus Elena Popa, administrator al unui magazin de haine din Focşani.

Şi hainele bărbăteşti se dau la reduceri. Pantofii au scăzut de la 200 de lei la 100, dar şi tricourile pot fi cumpărate la jumătate de preţ.

„Este adevărat că vânez această perioadă pentru a face cumpărături chiar şi pentru următorul sezon estival. Aceasta pentru că lucrurile pe care acum le iau cu un preţ foarte convenabil, le iau la preţ dublu la începutul verii. De exemplu acum mi-am cumpărat un compleu, sacou şi fustă de vară cu 50 de lei. În iunie aş fi dat 100 de lei pe el. Aşa îmi pot cumpăra două", ne-a spus şi Roxana Ciucure, pe care am găsit-o la raionul cu reduceri.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite