Deseară, începe maratonul teatral în Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până pe 3 aprilie, la Teatrul Municipal „Mr. Gh. Pastia" se va desfăşura cea de-a XV-a ediţie a Galelor Teatrale. Vor fi concerte camerale, spectacole de teatru şi muzică de operă şi operetă.

Manifestările incluse în cadrul Galelor Teatrale vor debuta în această seară, la ora 18.30, cu recitalul cameral extraordinar dedicat împlinirii a 130 de ani de la naşterea compozitorilor George Enescu şi Bela Bartok. Recitalul este susţinut de Antal Szalai, la vioară şi Jozsef Balog, la pian.

Mâine seară, publicul iubitor de teatru are ocazia să-i vadă la lucru pe actorii vrânceni, în premiera „Încurcă lume", după A. D. Hertz, piesă regizată de focşăneanul George Costin.

Duminică seara, tot de la orele 18.30, Teatrul Metropolis din Bucureşti montează spectacolul „Sfârşit de partidă", de Samuel Beckett, în rolurile principale jucând actorii Ion Besoiu, Mihai Constantin şi Răzvan Vasilescu.

Maratonul teatral va continua luni, 28 martie, de la ora 18.30, cu spectacolul „Divorţul de aur", în interpretarea actorilor Tamara Buciuceanu şi Sorin Francu, iar marţi, Teatrul Mic din Capitală prezintă comedia „Băieţii de aur".

Adevărul de Seară vă va ţine la curent şi cu celelalte evenimente culturale de săptămâna viitoare. Preţul biletelor variază între 10 lei şi 70 de lei, în funcţie de protagoniştii evenimentelor culturale. Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de reduceri.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite