Ziua Porţilor Deschise la ISU Vrancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii sunt astăzi în sărbătoare
Pompierii sunt astăzi în sărbătoare

Astăzi se sărbătoreşte Ziua Pompierului, respectiv 164 de ani de la bătălia din Dealul Spirii, când ostaşii pompieri alături de artilerişti au ţinut piept coloanei otomane de douăzeci de ori mai numeroasă.

Cu acest prilej, astazi, în intervalul 10.00-14.00 se organizează Ziua Porţilor Deschise la sediile subunităţilor de pompieri din judeţul nostru. Astfel, la Detaşamentul Focşani, Secţia Adjud, Staţiile Panciu şi Vidra, dar şi la Punctul de Lucru Soveja pompierii au pregătit expoziţii cu tehnica aflată în dotare cât şi exerciţii demonstrative specifice pentru cei care doresc să le tracă pragul în această zi aniversară.

De asemenea, în cursul aceleiaşi zile, cu începere de la ora 12.00, la Cercul Militar Focşani se va desfăşura un simpozion dedicat aniversării Zilei Pompierilor din România şi comemorării a 164 ani de la bătălia din Dealul Spirii.

Este de menţionat că ieri ISU Vrancea a organizat un concurs adresat reprezentanţilor mass-media. Jurnaliştii au avut astfel ocazia să îmbrace haina de pompier şi s-au întrecut în mai multe probe caracteristice muncii activităţii de pompier.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite