Zilele Focşaniului, prilej de aruncat cu banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Criza nu se face deloc simţită la nivelul Consiliului Judeţean, care are bani de organizat petreceri pe bani publici pentru Zilele Focşaniului. Consiliul Judeţean alocă pentru spectacole 200 de mii de lei, iar Primăria, 19 mii de lei.

Consiliul Judeţean Vrancea va cheltui şi în acest an 200.000 de lei pentru organizarea Zilelor Municipiului Focşani.

Banii vor fi folosiţi pentru onorariile artiştilor însă deocamdată nu se cunosc numele formaţiilor care vor veni să cânte la Focşani.

„Ştiu că se alocă 200.000 de lei pentru manifestări, dar nu s-a stabilit un program şi ce formaţii vor veni. Săptămâna aceasta vom şti mai multe", ne-a declarat Costel Dumbravă, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Vrancea.

Primăria nu are bani

Dacă şefii Consiliului Judeţean s-au dovedit generoşi cu banii publici, Primăria are la dispoziţie un buget de zece ori mai mic.

„Noi suntem mai modeşti. Consiliul local a alocat doar 19.000 de lei pentru manifestări. O să fie şi un festival al berii, iar cei de la Camera de Comerţ ne-au cerut să le punem la dispoziţie spaţiul pentru producătorii de bere", a precizat primarul Decebal Bacinschi.

Sfidare pentru cetăţean

Focşănenii sunt de părere că nu s-a găsit momentul potrivit pentru aruncarea cu bani pe geam.

„E sfidare la adresa cetăţeanului. Adică ce facem, ne distrăm azi şi mâine murim de foame? Tinerii nu au locuri de muncă, bătrânii sunt vai de ei, iar autorităţilor se comportă de parcă nu am fi în criză", ne-a declarat pensionara Aurica Mateşanu.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite