Zeci de focşăneni au depus flori şi au aprins lumânări în memoria lui Adrian Păunescu/ Poetul va fi înmormântat astăzi în cimitirul Bellu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Focşănenii regretă dispariţia marelui poet
Focşănenii regretă dispariţia marelui poet

Focşănenii care l-au îndrăgit pe poetul Adrian Păunescu au trecut pe la sediul Partidului Social Democrat pentru a depune un buchet de flori sau pentru a aprinde o lumânare în memoria celui care a fost un mare om de cultură.

Adolescenţi sau trecuţi de prima tinereţe, focşănenii şi-au exprimat tristeţea şi regretul faţă de moartea fulgerătoare a lui Adrian Păunescu. „Îmi pare foarte rău că a plecat dintre noi un mare om. Artiştii României mor unul câte unul, iar noi rămânem tot mai săraci", spune Catrina Dumitrică (44 ani).

image

„Am citit câteva dintre poeziile lui Adrian Păunescu şi am rămas impresionată de versurile pline de profunzime. A plecat mult prea repede şi e păcat. Sincere condoleanţe şi Dumnezeu să-l ierte", spune Roberta Mihai (16 ani).

Înmormântat pe Aleea Scriitorilor

Poetul Adrian Păunescu s-a stins din viaţă vineri dimineaţă, la ora 7.15, la vârsta de 67 de ani , din cauza unor probleme cardiace, renale şi hepatice.

Adrian Păunescu va fi înmormântat în această după - amiază, în cimitirul Bellu, pe Aleea Scriitorilor.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite