FOTO: Zeci de focşăneni au căzut pe pavimentul din Piaţa Unirii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza pavimentului acoperit cu un strat subţire de zăpadă, oamenii nu şi-au dat seama ce pericol îi pândea pe dedesubt, astfel că pentru mulţi dintre ei aventura mersului pe jos s-a încheiat prost.

Cine a trecut astăzi prin Piaţa Unirii a avut parte de un spectacol tragi-comic.

Zeci de focşăneni aflaţi în treabă prin oraş au făcut cunoştinţă cu gresia dură de pe jos, exact pe banda lucioasă unde este gravată „Hora Unirii".

image

Dincolo de faptul că zona respectivă reprezintă un pericol pentru integritatea persoanei, autorităţile locale, în speţă edilii Primăriei Focşani nu au făcut nimic până la orele prânzului pentru a îndepărta pojghiţa de zăpadă de pe paviment.

„Dracu' să-i ia cu hora lor cu tot. Nu s-au gândit când au pus porcăria asta aici. Ea aluneca şi când era uscat pe jos, iar acum e mai rău ca pe gheaţă. Nişte nemernici", îi blestema o femeie care încerca să-şi ţină echilibrul pe cei care au gândit o astfel de arhitectură.

image

Într-un interval de câteva minute, cât am zăbovit în locul respectiv, zece persoane au căzut din cauza alunecuşului, în ciuda avertismentelor transmise de cei care la rândul lor erau păţiţi.

Abia la ora 12.00 un şef de la Direcţia de Dezvoltare şi Servicii Publice a chemat câţiva oameni în ajutor pentru a degaja suprafaţa respectivă de zăpadă şi a împrăştia pe jos clorură de calciu.

image
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite