Zeci de contestaţii la Titularizare. Două lucrări au fost anulate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nemulţumiţi de notele ruşinoase obţinute la examenul de Titularizare, 79 de profesori vrânceni au depus contestaţii în speranţa că astfel vor obţine măcar o notă de 5, care le asigură din start un post de suplinitor.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea, zece dintre aspiranţii la o catedră de educator sau învăţător au contestat rezultatele afişate la avizierul celor două centre de evaluare.

„Ca şi la examenul de Bacalaureat, nota va fi schimbată când diferenţa dintre rezultatul iniţial şi cel de la contestaţie este mai mare de 50 de sutimi", precizează inspectorul general Stan Rogoz.

Două lucrări anulate

Nu au lipsit nici candidaţii urmăriţi de ghinion, două profesoare trezindu-se cu lucrările anulate, întrucât la unul din subiecte şi-au scris numele real, când de fapt ar fi trebuit să inventeze unul.

„Comisia de evaluare a considerat această greşeală ca fiind un semn, tocmai de aceea au anulat tezele", declară Stan Rogoz.

Află mai multe amănunte în ediţia de Moldova a cotidianului "Adevărul" de astăzi.

Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite