Weekend plin în cluburile din Focşani/ Atmosfera va fi întreţinută de Partydul Kiss Fm şi dj Marko Manzzoti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clienţii din Pulse Studio se vor putea distra alături de dj Marko Manzzoti. În club Extrem, atmosfera va fi întreţinută de Partydul Kiss Fm, aflat pentru a treia oară la Focşani. Show-ul va fi transmis live în toată ţara, pe postul de radio Kiss Fm.

Petrecăreţii din Focşani vor avea parte de un nou weekend plin de surprize, cu invitaţi speciali care vor încinge atmosfera. Cei care vor alege să-şi petreacă seara de sâmbătă în Pulse Studio, se vor putea distra alături de dj Marko Manzzoti, alias Marius Leonard.

După ce a experimentat mai multe genuri muzicale, Marko şi-a format un stil propriu, care s-a bucurat de succes, ajungând la performanţa de a produce melodii şi remixuri pentru numeroşi artişti români. La finele anului trecut, a început colaborarea cu Radio21, în cadrul proiectului „Party Positive, 6 ore-6dj", putând fi ascultat la fiecare sfârşit de săptămână, începând cu orele 2.00 noaptea.

Mâine seară, Marko Manzzoti îi va încânta pe focşăneni cu cele mai tari remixuri, precum şi cu cea mai cunoscută producţie a sa, „Freaky Girl", realizată în colaborarea cu dj White.

Show cu Olix şi Finţescu

Şi în Club Extrem, seara de sâmbătă va fi una incendiară, Dan Finţescu şi dj Olix, de la Partydul Kiss Fm, f iind cei care vor ţine publicul în picioare pe ritmuri electrizante. Aflaţi pentru a trei oară în Focşani, cei doi vor transmite live show-ul din Extrem în întreaga ţară, în intervalul 24.00 - 4.00.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite