Weekend incendiar în cluburile din muncipiul Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În această seară, Times Pub găzduieşte „Heaven Party”
În această seară, Times Pub găzduieşte „Heaven Party”

Times Pub găzduieşte două petreceri tematice, cu shot-uri la promoţie şi concursuri. În Extrem vine Mossano, iar în Times Music Club dansurile de cabaret vor încinge atmosfera.

Times Pub continuă seria petrecerilor tematice cu muzică de cea mai bună calitate, băuturi la promoţie şi concursuri inedite.

În această seară, de la orele 22.00, tinerii focşăneni sunt aşteptaţi la „Heaven Party", eveniment cu ospătăriţe deghizate în îngeri, invitaţii care se vor adapta stilului petrecerii fiind premiaţi.

Mâine seară, clubul va găzdui „Casino Party", special pentru petrecăreţii atraşi de ruletă şi cărţi de joc.
„V-am pregatit o super ruletă cu shot-uri la care vă puteţi testa norocul şi papilele gustative, în căutarea celui mai bun shot, dar şi un concurs în care cel mai norocos dintre voi va trage cea mai mare carte şi va câştiga un premiu din partea noastră", spune Cornel Tarbuzan, dj-ul clubului.

Mossano, în Extrem

Deseară, toate fetele puse pe distracţie sunt invitate în Club Extrem, la „Girls Night Out", petrecere cu dansatori profesionişti care le vor încânta privirile. Intrarea este liberă pentru reprezentantele sexului frumos, în timp ce băieţii vor plăti zece lei.

Atmosfera de sâmbătă va fi întreţinută de Mossano, autorul mega-hiturilor „Indianotech" şi „Zingarinho", care au cucerit piaţa muzicală naţională şi internaţională.

Tot mâine seară, Times Music Club găzduieşte un show cu dansuri de cabaret şi băuturi preparate de cei mai buni barmani.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite