Weekend incendiar în cluburile din Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dj Laora va face show, sâmbătă seara, în Pulse Studio.
Dj Laora va face show, sâmbătă seara, în Pulse Studio.

Tinerii focşăneni dornici de distracţie sunt invitaţi în cluburile din municipiu, unde vor avea parte de cea mai bună muzică şi băuturi la promoţie.

Astfel, pe 23 şi 24 septembrie, cu începere de la orele 22.00, atmosfera din club Extrem va fi întreţinută de rezidenţii Zanga şi Marius Moldoveanu, care promit cele mai noi melodii de pe piaţa românească şi internaţională.

Barmanii vor pregăti cocktailuri şi shot-uri speciale, iar animatoarele vor atrage petrecăreţii spre ringul de dans. Mâine seară, intrarea este liberă, iar sâmbătă fetele beneficiază de gratuitate până în orele 23.30, urmând ca apoi toţi clienţii să scoată din buzunare suma de 10 lei, preţul unui bilet.

Dj Laora, în Pulse Studio

În schimb, focşănenii care aleg să-şi petreacă seara de vineri în Pulse Studio se vor putea distra alături de Iura, dj cu experienţă la platane. Nu vor lipsi spectacolele de „flair bartending"", oferite de barmani specializaţi în arta preparării băuturilor şi special create pentru a intercaţiona cu clienţii. Intrarea este gratuită pentru fete până la orele 24.00.

Sâmbătă seara, în Pulse Studio invitat special este Miss Dj Laora, o tânără care oferă publicului sound-uri vesele şi multă energie pozitivă. Laora abordează stilurile house, techno house, tribal house şi progressive, reuşind ca de fiecare dată să încingă atmosfera.Tânăra, în vârstă de doar 22 de ani, este şi membră a Partydului Kiss Fm, fiind colegă cu celebrii Dan Finţescu şi Olix.

De asemenea, colaborează cu interpreta Raluka pe care o însoşeşte la concerte din întrega ţară, fiind prezentă şi în videoclipul uneia din melodiile acesteia, „Out of you business". Preţul unui bilet de intrare este de 15 lei, iar organzatorii promit o seară incendiară.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite