Vrancea: Studentă la jurnalism arestată pentru trafic de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi de etnie romă din comuna Slobozia Bradului, Ionel Iancu (36 ani), Ionel Chiriac (40 ani) şi o tânără din Râmnicu Sărat, Geanina Adriana Vasile (22 ani) studentă la facultatea de jurnalism din Bucureşti au fost arestaţi seara trecută după ce au fost prinşi în flagrant în timp ce vindeau 85 de grame de haşiş.

Potrivit procurorilor, cei trei fac parte dintr-o grupare mai mare de traficanţi de droguri şi urmau să comercializeze şi un kilogram de heroină pe piaţa neagră din Vrancea.

image

Citiţi şi:

Iaşi: Traficantul de cocaină din Botoşani a fost arestat

„I-am reţinut pe cei trei aseară într-un magazin din comuna Obrejiţa. Au spus că au mai vândut 100 de grame de haşiş, rezină de canabis. Ei fac parte dintr-o grupare de trafic de droguri mai mare întrucât drogurile proveneau din Italia şi sunt mai multe persoane implicate. Nu i-am identificat însă pe toţi. Nu ştim nici cine le trimitea drogurile. Continuăm cercetările", ne-a declarat şeful Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Vrancea, procuror Gheorghe Stanciu. Anchetatorii mai spun că drogurile au ajuns în ţară prin intermediul studentei întrucât aceasta era în legătură cu persoanele din Italia care trimiteau marfa.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite