Vrancea: Agentul de poliţie de la Florentin Trifan a decedat noaptea trecută după ce a intrat cu maşina într-un copac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul s-a produs în satul Sîrbi din comuna Ţifeşti, situat la 30 de km de municipiul Focşani în jurul orei 2.00. Poliţistul a pierdut controlul maşinii întrucât nu a adaptat viteza la drumul acoperit cu piatră. Agentul era cu maşina personal şi se afla în afara orelor de program. Poliţist cu ştate vechi, acesta lucra ca agent de pază la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Vrancea de 20 de ani.

Colegii lui Florentin Trifan au fost anunţaţi de incident prin 112 în jurul orei două dimineaţa. Incidentul s-a produs la ora 1.43. Poliţistul a fost găsit decedat în maşină, un autoturism marca Opel Vectra. Trupul neînsufleţit al acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

Florentin Trifan lucrase în poliţie 20 de ani. A absolvit Şcoala de Pregătire a Agenţilor de Poliţie, "Vasile Lascăr" din Câmpina iar ultimul loc de muncă a fost la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vrancea

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite