Vrancea: 47 de localităţi din Vrancea sunt fără energie electrică din cauza viscolului de azi noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai mari probleme legate de alimentarea cu energie electrică se regăsesc în zona Adjud. 20 de echipe ale Electrica sunt pe teren şi încercă să remedieze situaţia, dar este puţin probabil ca până deseară să fie repuse sub tensiune toate localităţile. Şi focşănenii din zona de est a oraşului au stat aseară în beznă 15 minute, din cauza unei defecţiuni.

Potrivit oficialilor Electrica, viscolul de azi noapte a produs probleme atât în reţelele de medie tensiune, cât şi în cele de joasă tensiune.

Astfel se face că azi noapte erau 65 de localităţi din judeţ care se aflau în beznă, echipele de la Electrica intervenind pentru remedierea situaţiei apărute.

Mai citiţi şi:

Iaşi: Localităţi în beznă din cauza vremii

"Avem alunecări de teren la Butucoasa - Andreiaşu, doi stâlpi rupţi la Nereju, un stâlp rupt la Chiojdeni, fiind afectate 253 de posturi de transformare. Ne-am organizat încă de azi noapte într-un număr de 20 de echipe şi acţionăm în zona liniilor cu cele mai multe localităţi afectate, respective zona Adjud şi Măicăneşti. La ora 10 dimineaţa mai erau 47 de localităţi fără energie şi afectate 175 de posturi de transformare", ne-a declarat Costică Dodu, directorul Electrica Vrancea.

Potrivit acestuia, astăzi vor fi rezolvate problemele apărute pe reţeaua de medie tensiune, urmând ca mâine să se intervină şi pe zona de joasă tensiune.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite