Voucherele pentru “Rabla” se vând tot mai ieftin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul "Rabla" se apropie de final şi nimeni nu mai este interesat de aceste tichete valorice. Majoritatea focşănenilor s-au înghesuit doar să scape de vechituri pentru a pune mâna pe un voucher, fără a se gândi să-și achiziționeze o mașină nouă.

Pe piaţa neagră au rămas sute de vouchere nevalorificate, care îşi pot pierde valabilitatea din luna noiembrie, atunci când expiră temenul programului "Rabla".


Focşănenii care nu au avut posibilitatea să își cumpere o mașină nouă, după ce au renunțat la cea veche, au ales să își vândă tichetul valoric. Prețurile au scăzut considerabil, iar tranzacțiile se fac la mica înțelegere.
Viorel Constantin vinde un voucher cu suma de 1.000 de lei, dar nu are clienţi.


"Plăteam impozit degeaba şi de aceea mi-am dat maşina la Remat. Nu l-am dat când trebuia cu 2.000 de lei, iar acum nu-l mai vând nici la jumătate din preţ", mărturiseşte focşăneanul.


Dacă la începutul programului "Rabla" voucherele respective se vindeau, în județul Vrancea, cu aproximativ 2.800 de lei, în prezent, posesorii de tichete se mulțumesc chiar şi cu mai puțin de 500 de lei.

Cei care au vouchere dar nu şi-au cumpărat maşină nouă şi nici nu reuşesc să scape de tichete, vor pierde, în noiembrie, 3.800 de lei, valoarea unui bon.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite