Vicepreşedintele PSD, Marian Oprişan: "USL trebuie să-şi asume responsabilitatea guvernării dacă pică guvernul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Oprişan, vicepreşedinte PSD
Marian Oprişan, vicepreşedinte PSD

Acesta spune despre parlamentarii traseişti că sunt oameni responsabili şi consideră că oamenii politici trebuie să apeleze la toate mijloacele politice posibile.

Marian Oprişan este convins că moţiunea care va fi dezbătută mâine în Parlament va trece iar USL are obligaţia să scoată România din derivă.

„Constituirea unei noi majorităţi politice în Camera Deputaţilor şi în Senat va face ca acest guvern anti-naţional să cadă la moţiunea de cenzură, iar dacă acest guvern va pica, atunci USL trebuie să îşi asume responsabilitatea guvernării, indiferent de costuri", a declarat vicepreşedintele PSD, Marian Oprişan.

Acesta mai spune despre parlamentarii care au părăsit PDL pentru USL că sunt oameni responsabili şi pun, mai presus de propriile lor interese şi de viitorul lor politic, interesele românilor.

„Consider că noi, oamenii politici responsabili, trebuie să apelăm la toate mijloacele politice posibile pentru a-i salva pe români de la genocid şi pentru a stopa declinul economic, social şi moral din România", mai spune Marian Oprişan.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite