Vezi aici ce artişti sunt invitaţi în cluburile din Focşani şi cu ce expoziţii îşi întâmpină muzeele vizitatorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acvariul din cadrul Muzeului de Ştiinţe ale Naturii
Acvariul din cadrul Muzeului de Ştiinţe ale Naturii

În Pulse Studio, atmosfera va fi întreţinută de dj Geo şi Mircea Zara, în Extrem invitat special este Raoul Russu, iar Secţia de Ştiinţe ale Naturii îşi întâmpină vizitatorii cu o "Expoziţie de animale vii".

Raoul Russu face show în Extrem

Clubul Extrem găzduieşte în această seară, de la orele 22.00 o mega petrecere, în cadrul căreia invitat special va fi dj Raoul Russu. Pasionat de muzica electronică, Raoul s-a lansat pe piaţa muzicală românească imediat după anii '89, reuşind să atingă culmile succesului într-un timp relativ scurt. A pus bazele unui studio de înregistrare şi compoziţie, iar de-a lungul anilor a lansat numeroase hituri.

Expoziţie de animale vii

Secţia de Ştiinţe ale Naturii din cadrul Muzeului Vrancei invită publicul vrâncean, dornic de relaxare, să viziteze „Expoziţia de Animale Vii". Vizitatorii pot admira acvariile cu peşti de diferite culori şi mărimi, şerpi, printre care şi un piton, broaşte ţestoase de Florida, iguane, papagali amorezi sau veveriţe. Programul de vizitare al expoziţiei este în intervalul orar 10.00 - 18.00.

Invitaţi speciali, în Pulse Studio

În această seară, de la orele 22.30, atmosfera din Pulse Studio va fi întreţinută de Geo, unul dintre cei mai perolifici dj ai momentului, rezident în clubul „Bulevard" din Braşov. Petrecerea va continua şi mâine seară, Mircea Zara fiind cel care le va oferi un show de excepţie tinerilor focşăneni puşi pe distracţie. În boxe vor răsuna cele mai tari hituri naţionale şi internaţionale.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite