Vârstnicii vrânceni îşi vor primi pensiile mai devreme luna aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poştaşii vor veni cu pensiile mai repede
Poştaşii vor veni cu pensiile mai repede

De mâine, acestea vor fi achitate în avans astfel încât marea majoritate a pensionarilor să aibă bani şi să se aprovizioneze cum se cuvine de Paşti.

Casa Naţională de Pensii Publice a întreprins demersuri pentru a achita în avans, în perioada 11 - 25 aprilie, prin intermediul S.C. Poşta Română S.A., drepturile cuvenite beneficiarilor sistemului public de pensii.

Astfel, în data de 11 aprilie vor fi achitate drepturile persoanelor care în mod obişnuit primeau aceste drepturi în data de 14 ale lunii, iar pe 12 şi 13 aprilie vor fi plătite pensiile celor care le încasau până acum pe 15 şi 16 aprilie.

După data de 17 aprilie vor fi achitate celelalte drepturi, astfel încât toate persoanele să primească pensiile până la data de 25 aprilie, în loc de 27 aprilie, cum erau acestea achitate în mod obişnuit.

În ceea ce îi priveşte pe beneficiarii care nu au fost găsiţi la domiciliu, plata drepturilor este asigurată la sediul subunităţilor poştale până în penultima zi lucrătoare din lună, respectiv 27 aprilie.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite