Valter Popescu nu mai este directorul ENET

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valter Popescu a renunţat la şefia ENET
Valter Popescu a renunţat la şefia ENET

Acesta a renunţat la şefia „fabricii de căldură" chiar în ziua în care urma să fie repus în funcţie de către consiliul de administraţie au societăţii.

A candidat pentru un nou mandat de director al ENET, a câştigat concursul, dar a renunţat în ultimul moment la această poziţie, chiar înainte de şedinţa consiliului de administraţie în care ar fi trebuit „uns" ca director.

Este vorba despre Valter Popescu, cel care a condus destinele societăţii de termoficare în ultimul deceniu şi de numele căruia se leagă declinul acestei instituţii.

Potrivit reprezentanţilor ENET, Valter Popescu şi-a retras din motive personale candidatura, devenind practic un simplu angajat al ENET, interimatul urmând să-l asigure până la organizarea altui concurs Marian Vişan, directorul tehnic al SC ENET SA.

"Analizand implicatiile noului contract, candidatul selectat pentru functia de Director General, d-nul Popescu Valter, din motive personale, si-a retras candidatura. Conform prevederilor Contractului de Mandat, semnat in anul 2008 cu SC ENET SA, d-nul Popescu Valter revine ca angajat al societatii pe un post fara atributiuni de conducere. Pana la organizarea unei noi selectii pentru functia de director general, interimatul va fi asigurat de domnul Visan Mariean, director tehnic al SC ENET SA", a precizat Cristina Gavrilă, purtătorul de cuvânt al ENET.

Nu este exclus ca Valter Popescu să fi picat în dizgraţia PSD, partid al cărui membru este, fiind forţat să demisioneze de la conducerea ENET tocmai pentru a evita situaţia de a nu fi validat în cadrul consiliului de administraţie, format în majoritate din reprezentanţi puşi de PSD.

Valter Popescu nu a exprimat încă o opinie legată de decizia de a renunţa la şefia ENET.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite