Focşani: Vacanţe exotice la jumătate de preţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Focşani: Vacanţe exotice la jumătate de preţ
Focşani: Vacanţe exotice la jumătate de preţ

Veste bună pentru focşănenii care vor să plece în străinătate de sărbători. Toţi cei care aleg să-şi petreacă sărbătorile de iarnă într-o destinaţie exotică, precum Dubai, Cipru sau

Veste bună pentru focşănenii care vor să plece în străinătate de sărbători. Toţi cei care aleg să-şi petreacă sărbătorile de iarnă într-o destinaţie exotică, precum Dubai, Cipru sau Insulele Canare vor scoate din buzunare sume mai mici cu aproximativ 50%.

Dacă anul trecut, un sejur de cinci nopţi în Dubai putea depăşi 1.500 de euro, în iarna acestui an, focşănenii care vor să aibă parte de soare vor plăti doar 1.000 de euro.

Cei care aleg însă ca destinaţii ţări precum Austria, Bulgaria sau chiar meleagurile româneşti nu vor avea parte de preţuri mai mici. De exemplu, un sejur în munţii Austriei sau în Poiana Braşov costă între 400 şi 500 de euro, preţ echivalent celui de anul trecut.

De asemenea, turiştii care îţi vor face rezervări cu cel puţin două luni înainte de data plecării, vor avea parte de reduceri de până la 30%.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite