Urmăritul naţional prins în timp ce vizita sediul MAI de Ziua Porţilor Deschise emitea CEC-uri fără acoperire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Remo Dănuţ Grosu, focşăneanul de 44 de ani urmărit naţional ce a fost arestat ieri în timp ce vizita sediul Ministerului de Interne de Ziua Porţilor Deschise era condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru că în anul 2006 a emis prin firma sa mai multe file de CEC fără acoperire.

Acesta a păgubit mai multe persoane. Prejudiciul creat se ridică la 20.000 de lei. "Grosu Dănuţ Remo era dat în urmărire naţională de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vrancea din octombrie 2009, când a fost condamnat de Judecătoria Focşani la trei ani de închisoare pentru înşelăciune. Făcea comerţ şi când ajungea omul la bancă constata că banii nu există în contul lui", ne-a declarat şeful iterimar al IPJ Vrancea, comisar - şef Victor Norocea.

Remo Grosu a fost depistat ieri de poliţişti la filtrul de la intrarea în instituţie însă aceştia l-au lăsat să viziteze sediul şi l-au extras din mulţime la ieşire.

Potrivit purtătorului de cuvânt de la Poliţia Capitalei, comisarul Christian Ciocan, focşăneanul venise să viziteze sediul MAI la rugămintea fiului său care dorea să vadă o şalupă.

Omul s-a gândit chiar că poliţiştii nu vor face verficări întrucât era zi de sărbătoare. Remo Grosu se află acum în arest la Poliţia Capitalei şi urmează să fie predat IPJ Vrancea pentru a-şi executa pedeapsa.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite