Unul dintre “magazinele de vise” din Focşani a fost închis pentru trei luni de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ofiţerii ATOP şi Garda Financiară au găsit nereguli la casa de marcat.
Ofiţerii ATOP şi Garda Financiară au găsit nereguli la casa de marcat.

Este vorba despre magazinul de pe strada Bucegi. Decizia a fost a Autorităţii Teritorială de ordine Publică Vrancea şi include şi o sancţiune pentru administratorul magazinului, o societate din Galaţi, de 20.000 de lei.

"Magazinul de vise" a fost închis joi în timpul unei acţiuni de control a Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) derulată împreună cu Garda Financiară şi Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor.

Au fost verificate toate cele şase magazine ce comercializează substanţe etnobotanice din Focşani şi unul în Panciu. Magazinul de pe strada Bucegi nr. 8 a fost închis temporar pe o perioadă de trei luni de zile din cauza mai multor nereguli depistate.

Unitatea aparţine SC Jasmine Magic SRL Galaţi ce a fost şi amendată cu suma de 20.000 de lei.
"De asemenea, ofiţerii ATOP au ridicat 46 de pliculeţe cu substanţe etnobotanice pe care le-au găsit în poşeta vânzătoarei şi pentru care aceasta nu avea documente justificative. Pliculeţele au fost trimise la analize pentru a se depista dacă conţin substanţe interzise de lege pentru comerţ", se arată într-un comunicat de presă emis de ATOP Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite