Unde se pot distra focşănenii în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrecăreţii vor avea J&B la discreţie.
Petrecăreţii vor avea J&B la discreţie.

Cluburile, pizzeriile şi restaurantele din municipiu au pregătit seri speciale pentru focşănenii petrecăreţi.

Astăzi

20.00 Mondo Cafe este locul unde bunădispoziţia şi veselia sunt pe primul loc, iar cocktailurile alcoolice, non - alcoolice şi băuturile pe bază de cafea sunt de cea mai bună calitate.
22.00 Club Times îi invită pe tinerii focşăneni la o mega petrecere cu muzică live. Atmosfera va fi întreţinută, timp de aproximativ două ore, de trupa Publika. Biletul de intrare costă 25 de lei, preţ in care este inclusă şi o bere Guinness.

Sâmbătă

19.00 Pizzeria „Venezia", aflată lângă Sala Sporturilor, îşi întâmpină clienţii cu o gamă variată de produse. Bucătarul este originar din Italia şi a adus la Focşani zeci de reţete de pizza.
22.00 Clubul Apollo Exclusive îi aşteaptă pe tinerii care poartă nume de flori şi vor să-şi serbeze ziua onomastică la J&B Party. Clienţii vor avea parte de o super ofertă: 50 de ml de whisky J&B la preţul de doar 6 lei. Biletul de intrare costă 10 lei.
Foto: Petrecăreţii vor avea J&B la discreţie.

Duminică

18.00 Cheers Pub vă invită să petreceţi alături de prieteni, într-o ambianţă plăcută, la un pahar de ceai sau o ceaşcă de capuccino.
20.00 Restaurantul Casa Vrânceană situat în in inima Focşaniului, pe strada Simion Bărnuţiu, îşi întâmpină oaspeţii cu o atmosferă festivă, oferindu-le pe lângă delicioasele specialităţi culinare şi o gamă diversificată de mâncăruri tradiţionale şi internaţionale.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite