Un tânăr de 22 de ani din Odobeşti a fost înjunghiat în zona inimii de o fetiţă de 12 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul s-a produs la domiciliul minorei în comuna Vîrteşcoiu în jurul orei 22.00. Poliţiştii pun totul pe fondul geloziei şi a consumului de alcool şi spun că minora a acţionat în legitimă apărare.

Maricel Săftoiu, un tânăr de 22 de ani din Odobeşti a ajuns seara trecută la spital după ce a fost înjunghiat în zona inimii cu un cuţit de o fetiţă de doar 12 ani.

Incidentul s-a produs la domiciliul minorei în comuna Vîrteşcoiu în jurul orei 22.00. Starea tânărului este stabilă însă acesta rămâne internat la Secţia de Terapie Intensivă a spitalului judeţean.

"Starea pacientului este stabilă. Va mai sta o zi la terapie Intensivă după care va fi mutat la chirurgie dar rana nu a fost adâncă", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani, Alina Pelin.

"Au fost demarate cercetări în acest caz. Dacă tânărul va avea nevoie de mai mult de 20 de zile de îngrijiri medicale ne putem sesiza din oficiu, dacă nu, nu putem acţiona decât dacă tânărul depune plângere. Fapta poate fi încadrată la lovire dar ancheta este în derulare, nu ştim încă exact în ce împrejurări s-a întâmplat acest incident. Ştim doar că s-a întâmplat pe fondul unui conflict spontan", ne-a declarat şi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Vrancea, insp. principal Bogdan Toader.

Potrivit unor surse din cadrul IPJ, minora ar fi acţionat în legimită apărare. Aceasta ar fi avut o relaţie cu tânărul din Odobeşti în trecut iar conflictul ce a avut loc seara trecută între cei doi s-a produs pe fondul geloziei. Conform aceloraşi surse, Maricel Săftoiu s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice la momentul producerii incidentului.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite