UPDATE VIDEO/Un şmecher cu BMW, băut şi fără permis de conducere, a fost oprit de poliţişti cu Loganul după o urmărire ca în filme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-a întâmplat astăzi în municipiul Focşani. Tânărul are 19 şi riscă să primească o pedeapsă cu închisoarea de cinci ani.

Un tânăr de 19 ani din Focşani a fost oprit în trafic de poliţiştii vrânceni în timp ce conducea un autoturism BMW seria 3. Acesta nu deţinea permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tânărul le-a atras atenţia poliţiştilor întrucât a efectuat mai multe depăşiri pe interzis în trafic iar numerele de înmatriculare ale maşinii pe care o conducea erau scrise cu pix. Deşi l-au urmărit cu Loganul, poliţiştii au reuşit să îl oprească.

„Şoferul a ignorat semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei de poliţie însă a fost oprit după mai multe momente de urmărire în trafic. S-a constatat că acesta nu poseda permis de conducere şi se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Alcooltestul a indicat 0,69 mg / l alcool pur în aerul expirat. S-a întocmit dosar penal", ne-a declarat comisarul şef Alexandru Cara.

Tânărul riscă să primească o pedeapsă cu închisoarea de cinci ani.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite