Un tânăr a încercat să mituiască un agent de poliţie din Tănăsoaia pentru a-şi recupera permisul de conducere suspendat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul în vârstă de 24 de ani, din Tecuci a fost prins în flagrant ieri de către ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Vrancea, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, ca urmare a unui denunţ depus de agentul de poliţie.

Tânărul s-a dus ieri dimineaţă la postul de poliţie din comuna Tănăsoaia cu scopul de a-i oferi agentului suma de 200 de euro pentru a-şi recupera permisul reţinut pentru 90 de zile. Poliţistul nu a stat pe gânduri şi a sesizat Direcţia Generală Anticorupţie - S.J.A. Vrancea.

Din verificări a rezultat faptul că tecuceanul a fost identificat în ziua de 1 august de către poliţistul din Tănăsoaia, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Chiar în momentul depistării, tânărul i-a promis agentului de poliţie suma de 200 euro, cu precizarea ca acesta să nu-i întocmească proces verbal de constatare, propunerea fiind respinsă de poliţist.

Prins în flagrant, tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta, fiind pus sub învinuire pentru dare de mită şi cercetat în stare de libertate.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite