Un subofiţer al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea a murit în urma unui stop cardiac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colegii săi de la SMURD au făcut tot posibilul pentru a-i salva viaţa
Colegii săi de la SMURD au făcut tot posibilul pentru a-i salva viaţa

Liviu Nica, în vârstă de 38 de ani, se afla în timpul serviciului când i s-a făcut rău şi a fost dus la spital în stare de inconştienţă. Din păcate, deşi a fost resuscitat minute bune, inima lui a cedat şi a murit

Tragicul eveniment s-a întâmplat astăzi, în jurul orelor prânzului, când în timp ce se afla în serviciul operativ din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, subofiţerului i s-a făcut rău.

Acesta a fost imediat preluat de către un echipaj SMURD, care i-a acordat pe loc primul ajutor medical calificat, Liviu Nica fiind transportat ulterior la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon", unde a ajuns pe mâinile medicului de gardă din cadrul U.P.U.

„Pacientului i s-au efectuat manevre de resuscitare, acesta fiind în stop cardio respirator, iar în jurul orei 13.40 medicii au declarat decesul, urmând ca Serviciul de Medicină Legală, în urma efectuării necropsiei, să se pronunţe cu privire la cauzele morţii. Cazul este cercetat de o comisie de anchetă a inspectoratului", se arată într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.

Tânărul subofiţer era căsătorit şi avea o fetiţă de şase ani.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite