Un poliţist a refuzat mita de la un cercetat penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mituitorul voia să scape de un dosar penal
Mituitorul voia să scape de un dosar penal

Poliţistul de la Postul Pufeşti l-a denunţat pe „binefăcător" şefilor săi, care i-au organizat bărbatului cercetat pentru furt un flagrant.

Potrivit biroului de presă al IPJ Vrancea, poliţistul din Ţifeşti a denunţat darea de mită pe 29 august.

„În fapt, la data de 30.08.2012 a fost înregistrat denunţul agentului de poliţie din cadrul I.P.J. Vrancea care a sesizat faptul că Ţ. Costel Narcis i-a promis o sumă neprecizată de bani pentru a-l favoriza cu ocazia cercetărilor în cadrul unui dosar penal în care învinuitul şi alţi trei făptuitori erau cercetaţi pentru furt, fiind prinşi în flagrant.

În ciuda refuzului agentului de poliţie, făptuitorul a insistat oferindu-i toţi banii pe care îi avea asupra sa, respectiv suma de 150 lei, cu promisiunea ca la viitoarea întâlnire, care urma să aibă loc la data de 02.09.2012, să se prezinte cu o sumă mai mare.

În urma denunţului formulat de agentul de poliţie s-a organizat o acţiune de prindere în flagrant, Ţ. Costel Narcis fiind prins în timp ce dădea denunţătorului suma de 500 de lei, în biroul acestuia", se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.

Faţă de cel în cauză s-a dispus începerea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de dare de mită, dispunându-se cercetarea în stare de libertate.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite