Un pieton şi un agent de pază au fost luaţi pe capotă de un client în depozitul Onassis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deocamdată şoferul a pierdut doar permisul de conducere auto.
Deocamdată şoferul a pierdut doar permisul de conducere auto.

Şoferul a părăsit locul accidentului însă a fost prins de poliţişti după două ore de căutări. Oamenii legii au închis oraşul cu filtre de poliţişti pentru a-l depista.

Cătălin Bandrabur, în vârstă de 27 de ani din Focşani este cercetat penal după ce a dat cu maşina peste un pieton şi a acroşat un agent de pază în depozitul Onasis de la marginea oraşului, în cursul dimineţii.

Incidentul s-a petrecut în urma unui scandal ce a izbucnit la casieria unei societăţi comerciale din deposit.

Cătălin Bandrabur a cumpărat câteva produse în valoare de 40 de lei de la firma respectivă. La casierie a început însă scandalul. Omul s-a dus la maşină, a luat un spary paralizant şi a pulverizat din el înincinta unităţi comerciale. S-a urcat la volan şi a demarat în trombă luând pe capotă un pieton aflat în trecere, Marius Constantin de 33 de ani.

Agenţii de pază din depozit au încercat să îl oprească însă unul dintre aceştia, Sorin Stoian de 22 de ani a fost acroşat de maşină şi târât câţiva metri pe asfalt. Din fericire ambele victime au răni uşoare. Şoferul a părăsit locul accidentului însă a fost prins de poliţişti după două ore de căutări. Poliţiştii au închis oraşul cu filtre în timpul căutărilor.

Şoferului i-a fost suspendat permisul de conducere urmând să răspundă penal pentru părăsirea locului accidentului şi pentru vătămare corporal din culpă.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite