Un nevăzător din Focşani acuză poliţia locală că l-a amendat după ce a traversat strada prin loc nepermis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Omul a fost amendat pentru că a traversat neregulamentar
Omul a fost amendat pentru că a traversat neregulamentar

Poliţiştii se apără şi spun că nevăzătorul nu avea baston alb şi chiar a semnat singur procesul verbal de amendă, recunoscându-şi vina.

Traian Ilie, un bărbat din Focşani care suferă de probleme de vedere a fost sancţionat săptămâna trecută de poliţia locală, cu suma de 140 de lei, pentru că a traversat strada prin loc nepermis.

După ce a plătit în termenul legal de 48 de ore jumătate din cuantumul amenzii, bărbatul a mers la poliţie şi a contestat sancţiunea primită.

„Într-adevăr, a prezentat un certificat de handicap din care rezultă că are probleme de vedere care necesită însoţitor. Dar în momentul în care a fost oprit de oamenii noştri acesta nu a lăsat nicio clipă să se vadă că ar avea probleme. Nu avea nici baston alb, nici însoţitor şi a recunoscut că a trecut strada neregulamentar. Ba mai mult, i-a întrebat pe oamenii noştri unde să plătească amenda şi a semnat cu mâna lui procesul verbal de sancţiune. Cred că vrea să devină vedetă", spune Nelu Ioniţă, şef serviciu ordine publică la Poliţia Locală Focşani.

Rămâneţi pe focsani.adevarul.ro  pentru a afla mai multe despre acest caz..

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite