Un kilogram de haşiş i-a adus trei ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dorin Dimofte a fost condamnat pentru că a introdus în ţară drogurile, după care vinde mici cantităţi celor consumatorilor din Vrancea.

Bărbatul a fost reţinut şi apoi arestat după ce procurorii de la DIICOT şi lucrătorii de la Combaterea Crimei Organizate au organizat la începutul lunii iulie 2011 un flagrant în apropierea unui local.Dimofte voia să vândă o cantitate de 20 de grame de haşiş iar acasă mai deţinea circa 940 de grame din aceeaşi substanţă.

Procurorii l-au acuzat că, în perioada 31 martie 2011 până în momentul când a fost arestat, a introdus în ţară, a deţinut şi a oferit spre vânzare cantitatea de 960 de grame de haşiş, pe care intenţiona să o comercializeze. Alţi doi inculpaţi în acest dosar, Marius Silviu M. şi Alexandru H. au primit pedepse de doi ani, respectiv doi ani şi şase luni , cu suspendare, pentru deţinerea în scopul consumului propriu şi a comercializării a diverse cantităţi de droguri de mare risc.

Instanţa a dispus deasemenea distrugerea drogurilor dar şi confiscarea sumelor de bani găsite asupra inculpaţilor, respectiv circa 4000 lei dar şi a patru telefoane mobile. Dimofte a susţinut că ar fi cumpărat marfa din Bucureşti şi nu a recunoscut faptele aşa cum le-au reţinut procurorii.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite