UPDATE: A fost găsit pistolul pierdut de un jandarm din Panciu în urmă cu patru zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii au răscolit întreaga zonă pentru a găsi pistolul
Jandarmii au răscolit întreaga zonă pentru a găsi pistolul

Un jandarm de la Panciu şi-a pierdut pistolul din dotare în timpul unei misiuni de patrulare. Angajatul din pricina căruia s-a produs incidentul va fi cercetat pentru neglijenţă în serviciu.

Update: Pistolul pierdut de un jandarm din Panciu în noaptea de 31 noiembrie spre 1 decembrie a fost găsit în cursul acestei zile, după ce efective de lucrători ai Inspectoratului de Jandarmi Vrancea au desfăşurat timp de mai multe zile acţiuni de căutare a armei. "Pistolul a fost găsit astăzi pe un câmp din apropierea oraşului Panciu, loc prin care a patrulat în noaptea respectivă colegul nostru când a pierdut arma. Menţionez că până la momentul găsirii pistolului, perimetrul în cauză a fost securizat, ordinea şi siguranţa publică nefiind pusă în niciun moment în pericol", ne-a declarat Sorin Hunea, purtătorul de cuvânt al IJJ Vrancea

Anchetă la Inspectoratul de Jandarmi Vrancea, după ce un subofiţer al instituţiei şi-a pierdut pistolul din dotare în zona periferică a oraşului Panciu.

Potrivit oficialilor instituţiei, evenimentul s-a întâmplat în noaptea de 31 noiembrie, în timpul unei misiuni a unei patrule mixte formată dintr-un poliţişt şi un jandarm, acesta din urmă constatând că nu mai are pistolul la terminarea turei.

Subofiţerul a decis să-şi informeze superiorii şi chiar dacă perimetrul unde se presupune că s-a pierdut pistolul a fost scotocit trei zile de jandarmi, arma nu a fost găsită nici până în prezent.

„Şi acum suntem în zonă şi desfăşurăm o misiune specifică de căutare a armei. Este un pistol Carpaţi, model 74, neîncărcat", ne-a declarat locotenentul Sorin Hunea, purtătorul de cuvânt al jandarmilor vrânceni.

Angajatul din pricina căruia s-a produs incidentul va fi cercetat de Parchetul Militar, pentru neglijenţă în serviciu.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite