Un grav accident a avut loc ieri după amiază pe E85

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autoturism Dacia Papuc a fost spulberat de un bolid BMW X5, pe drumul naţional E85, în apropierea localităţii Garoafa. Şoferul Daciei a murit noaptea trecută la spital.

Accidentul a avut loc ieri după amiază în momentul în care, Marian Manolache, de 47 ani din Răduleşti, conducătorul Daciei Papuc nu s-a asigurat , după cum spun poliţiştii, la schimbarea direcţiei de mers.

„Conducătorul Daciei a vrut ori să întoarcă ori să schimbe banda de mers, fără să se asigure şi a fost lovit de un BMV X5, înmatriculat în Republica Moldova care venea din aceeaşi direcţie", a declarat subcomisarul Adi Ciupercă din cadrul Poliţiei Rutiere Vrancea.

Bucăţi din Dacie s-au împrăştiat pe mai bine de 100 de metri iar pentru scoaterea şoferului din cabina contorsionată a fost nevoie de intervenţia echipei de descarcerare. Atât şoferul neatent cât şi soţia lui au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon" din Focşani, cu politraumatisme.

Marian Manolache a decedat la scurt timp după ce a fost adus la spital. Şoferul BMW-ului a scăpat doar cu o uşoară contuzie, fiind protejat de airbag-urile care s-au deschis în momentul impactului.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite