Un focşănean şi-a înfiinţat o firmă care duce cumpărăturile la domiciliu şi plăteşte facturile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tarifele sunt modice şi variază în funcţie de valoarea comenzii. Clienţii se declară mulţumiţi de aceste servicii, mai ales că astfel scapă de statul la coadă prin magazine sau la ghişee.

Deşi este criză, iar multe firme îşi pun lacătul pe uşă, focşăneanul Nicuşor Stanciu (29 ani) a lansat, cu investiţii minime, o afacere nemaiîntâlnită pe piaţa din Focşani: serviciile la domiciliu.

Aşa se face că toţi cei care sunt sătui de orele petrecute printre rafturile din magazine sau de cozile interminabile de la ghişee, se pot debarasa de aceste activităţi, nu de puţinde ori plictisitoare, printr-un singur telefon.

Tânărului, de meserie cadru militar, i-a venit ideea în urmă cu o lună şi jumătate şi, spre suprinderea lui, clienţii au şi început să apară.

„M-am gândit că într-o eră în care oamenii sunt din ce în ce mai ocupaţi, iar timpul este extrem de preţios, astfel de servicii ar fi binevenite. Aşa că am început documentarea pe internet şi în acelaşi timp i-am făcut propunerea tatălui meu de a mi se alătura, deoarece lucrând în armată, am un program destul de încărcat. Aşa că eu mă ocup de partea de marketing şi negociere, iar tata este cel care face cumpărăturile şi le livrează la domiciliul clienţilor", declară Nicuşor Stanciu.

Serviciile sunt disponibile 24 din 24 de ore, iar livrările se fac îşi în localităţile din apropierea Focşaniului, pe o distanţă de 15 - 20 de kilometri.

„Onorez toate comenzile, chiar şi pe cele din timpul nopţii şi mă bucur că, deşi sunt pensionar îmi pot ajuta copiii. Mulţi dintre vecini îmi sunt deja clienţi, şi nu doar vârstnicii cu probleme de sănătate, ci şi tinerii care au joburi solicitante. Tot ce trebuie să facă este să dea un telefon şi o listă de cumpărături sau factura care trebuie achitată", precizează Ionel Stanciu (62 ani), tatăl lui Nicuşor.

Clienţii, mulţumiţi

Petruţ Gogu este unul dintre clienţii care apelează chiar şi de două - trei ori pe săptămână la serviciile acestei firme, de altfel unică pe piaţa din Vrancea.

„Lipsa timpului este principalul motiv care m-a determinat să dau comandă de cumpărături. Este o idee genială, în condiţiile în care în fiecare seară ajung acasă foarte târziu.", declară Petruţ Gogu.

Comisionul este stabilit în funcţie de valoarea comenzii şi variază între 10 şi 25 de lei, iar pe timp de noapte, tariful este majorat cu cinci lei.

Clienţii din afara Focşaniului trebuie să plătească şi transportul.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite